Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz MiklosSaS #120353 üzenetére

    #hackeeeee, plusz akit érdekel a történet:

    Írtam, semmi... ha megvan a G4560, eladom a G4400-et is és a hangkártyát... talán az NVMe-t is.

    Mivel a konfigtól nem tudok egyelőre megválni (downgrade nem igen érné meg?!) a delidek miatt, így az alaplap, táp, ház, hűtés és HDD marad. Memóriákat átgondolom, mert vételár felett tudnám eladni, egyrészt a jelenlegi árak, másrészt mert 3600C15-öt tud (alapon használom ettől függetlenül), viszont úgy is kéne vegyek egy 2400-eset, az még eladható/kihasználható kisebb chipseten is, de lehet nem lesz annyira kelendő a későbbiekben, szóval baszakodás miatt valszeg majd, ha mindent eladok megy el a RAM.

    Oka? Egyszerű, már több mint egy éve kiéltem magam az "OC-val/chipsettel", itt szinte mindenki tudja, hogy 2 éve legalább, hogy nem játszom (persze, volt egy 1-2 hónapig 1080, ennyi idő alatt kb. 35-40%-ig vittem el hackeeeee kölcsön Tomb Raider-ét és ennyi), hovatovább gépnél is csak dokumentációk és pár tervezés miatt ültem. Gyakorlatilag mióta ez a platform meg van, heti egy, maximum két nap volt bekapcsolva, miután kiteszteltem a lapot az elején.

    Jövőkép? Fene se tudja, lehet hobbiból megveszek valami új konfigot (VGA nélkül), de az is Q4 vége - jövőbeni platform maximum, aztán fél év után eladom. De az biztosan nem HEDT lesz, vagy Z370-Z390-Z4XX vagy 1600X "v2-vX".

    Szumma: delid nem lenne (vagy CLU 95% helyett 100% biztonssággal felhasznalható lenne), most eladnám az egészet és a laptop be lenne dugva a monitorra, bill+egér mellett és már nem valószínű, hogy a közeljövőben bármit is vennék. De van delid, ezért néha nem árt, ha tudok tesztelni, amihez nem tudom mennyit tudnék spórolni lap-ram-táp downgrade mellett...majd egyszer kiszámolom :DDD

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák