Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz hackeeeee #131125 üzenetére

    60hz-en 59-es lock? :F

    "Alatta el kezdett emelkedni a frametime"
    Azért remélem az megvan, hogy az FPS és a frametime fordítottan arányosak egymással? :DDD Ha egyik nő, a másik csökken és fordítva. A shuttering az az a jelenség, amikor nem egyenletesen jönnek a képkockák, tehát pl. átlagban van 30, és ideális esetben ezek 33ms-enként követik egymást, az még oké, de ha mondjuk 66ms-ig nem jön semmi, és utána hirtelen két képkocka is, akkor az átlagod marad 30FPS, de mégis darabos lesz az érzet, és a frametime diagrammon is lesz egy tüske, ha egyáltalán sikeresen detektálja a szoftver a dolgot.

    Hát azért nálad elég durván húzva volt kb. minden CPU oldalon, én nem zárnám annyira azokat ki. :N Plusz akár csak egy hardvernek ha volt valami nagyon agyhalott magas DPC-jű drivere (wifi kártyák közt volt szerencsém leginkább ilyenekhez), és már pápá simaság.

    Ami még elképzelhető, hogy ha esetleg a TV rak rá valami interpolációs effektet (jópáron alapból be van kapcsolva mindenféle brand név alatt), az a képminőség és késleltetés durva rovására javíthat nagyon sokat a simaságon. Monitorok ugye nem csinálnak ilyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák