Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Whysperer #132569 üzenetére

    Ja. Az alap az pentium goldal, TN panel HD kijelzővel és forrasztott 4 giga rammal slot nélkül. Ez meg tudtam volna venni olyan £190-ért ha felhasználom a kupont. De akkor nincs ram csere, marad a fis TN kijelző HD felbontással.

    Az volt a döbtő hogy lehessen a ramot bőviteni és FHD IPS legyen a kijelző. A csávó le ellenőrizte..hivatalosan 8 giga mehet bele, nem hivalatosan megeszi a 16 gb-ot 2133-an. Szóval kértem bele 8-at. Amikor kufutok majd a 8-ból ez a konzumer lapos ugyis nyugdíjazva lesz.

    @HSM: tudom. Én is szeretnék látni előrelépést...de nincs. Itt is az van ami desktop vonalon. Nehalemtől kezdve tolták a 4c8t-et egészen a kaby lake-ig. 7 hosszú éven átal csak a plussz 5 %. Ha megnézed a 4.7-en járó 2600K-t egy 4.7-en járó 7700K-val szemben nyílik a bicska, mert még 50 % különbség sincs átlagban. Hogy a játékokat ne is emlitsük. Ez részben az AMD müve is. 3 éve amikor az Asus lapost vettem, kerestem egyett normális APU-van....de teli volt a piac E szériás 1 modulos 1.2 GHz-es szarokal. Ha véletlenül találtál egy A8 vagy A10-et akkor az biztos HP volt TN kijelzővel HD felbontással....

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák