Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz hackeeeee #132781 üzenetére

    Nekem megért volna 60 helyett 90-et, de nem nekem kell megérje. :B

    "Néztem játékos teszteket a 4560 vs 1200-ról, most volt átlagosan 5-15% köülönbség a 2 proci között (ofkorsz játékfüggő..)."
    Nekem ezzel csak az a bajom, hogy az a 10-15% difi pont a legkellemetlenebb dolgokból (hirtelen durvább be-beakadások) szokott állni CPU-limitnél. Próbáltam régebben ilyen kétmagos holmikat, semmi erő nincs bennük. :N A notebookomba oké, lenyelem, de asztali gépnek? Na, szval én valami erősebbre repültem volna rá.
    Plusz a 7770-et is el lehet adni 10K-ért, ha már nincs rá szükség, mert mondjuk elég az IGP. Az RX550-et többért is mivel újabb holmi.

    (#132782) norbert1998: Én 1GB-al is elvoltam (Xperia P). De azért most élvezem, hogy ami régebben fél percig töltött, az a mostani fónomon 5 másodpec alatt a képen van, és ha 10 ablak van kinyitva, 5 másik programmal is gyors és pörgős minden, nem kell attól rettegjek, hogy pl. felhív valaki, és mindent kezdhetek elölről, mert újra kell tölteni az alkalmazásnak mert kilőtte a memória-menedzsment. Semmi nem záródik be csak úgy a háttérben, szval kellemes élmény. :D
    És most is mikor meg-negtöltöm a 4GB-ot, az egy elég puritán, közel stock androidon, nulla bloatware-el.... mondjuk 5GB foglalás felett sem láttam még soha, de 4 felett már párszor igen, pedig nem vagyok egy power user telefonmágus. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák