Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz HSM #132780 üzenetére

    Nem tudom na..nekem volt ugye BB Z10, LG G3..ezek 2 gb-osak voltak, aztan Honor 8, Samu S6, S6Edge ezek ugye 3 gb-osak...meg a samu S7Edge ami 4 gb-os volt. Nem volt soha gondom, nem is ereztem ido utan lassunak....igazabol egyetlen egyszer fodult elo hogy kifutottam a memoriabol, az pedig a Samu S3-nal volt ahol szerencsetlen 1 gb volt. Na ott egyszer kepet szerettem volna fel tolteni es nem tudta mivel nem volt eleg memoria.

    Ugy vagyok vele hogy inkabb tobb legyen mint kevesebb, de a Huawei jobban banik a memoriaval mint a Samsung es ha az S7-nel eleg volt akkor a P10-nel is eleg lesz az elkovetkezo 1 evben mondjuk, Aztan ugyis lecserelem majd....mert tudom hogy amikor a 6-8 gb lesz a trend akkor erzodni fog kemenyen hogy csak 4 gb van. Neztem a P10 Pro-t is, 6 gb ram es 128 gb tarhely, na az olyan 35K HUF-al lett volna dragabb...ami meg belefert is volna a max £450-be ami ra szerettem volna szanni...de nagy palacsintanak tunt. Nalam az 5" -5.2" korul a megfelelo, szeretem az 5.5-5.8 colos telefonokat is, de neha csak egy kezem szabad es zavaro ha tul nagy. Netre, mediara persze mar lassan az 5 col kezd kompakt lenni...ez van.

    Meg amit mondtam, nagyon eldontottem azt hogy most mar az igenyeim szerint fogom a penzemet elverni, eleg volt az esztelen vasarlasokbol. 5-6 ev alatt egy jo auto arat vertem el arra hogy megvettem a csucsot mindenbol...cpu..mb..vga...telefon..stb. Ennek egyszer vege kell lenie...tul sokba kerulnek es egyaltalan nem hasznalom ki, akkor meg miert fizessem meg?! Mind1....

    Eleg huzos napom volt....felesegem..lanyom..fiam taknyos. Esik kint rendesen..persze a kuvasznak ez nem szamit, setalni kell, kotelezo....ilyenkor kicsit banom a kutyat. Fel ora setalas utan csurom vizes volt...vegig setalt az eloszobaban..konyhaban. 7x-re mostam fel a padlot. Sokkszor tobb a baj vele mint a gyerkocokkel... :W .

    Gondolkodom hogy lassan cserelni kellene a Volvot is....5 eve semmi, de semmi alkatresz nem esett le rola, aztan amikor megindul akkor a fel autot ki kell fizetnem. Eladnam, de sajnalom....meg pofatlan sem lehetek..az uj vevo kezdje meg rendbe rakni...200.000 km utan eredeti kuplunk, akksi....teleszkopok..
    Ha beadom majd csere autonak beszamitani, nem tudom mit vegyek...dizel, benzin...hibrid...franc sem tudja. Kell egy auto 2 felnottnek meg 2 gyereknek..meg a kuvasz. Valami olyan kell ami megint menni fog 4-5 evet gond nelkul. Kombi Superb....V70...Honda CRV...valami hasonloban gondolkodom. Keszpenzben fizetnem, 2-3 eves verdak erdekelnenek...30-40.000 km korul, elso tulajtol. Sajnos ide az XC70/XC90 nem fer be..nem szannek ra tobbet mint £15-17.0000..meg kell ragnom....meglatom.

    Na...megyek aludni egy kicsit. Jo ejt!

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák