Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    Mennyi okos ember van ebben a topikban! :C
    Tudom, milyen a perem, amikor tényleg rossz, nem arra kérdeztem rá, hanem szimplán az, hogy a jó tárcsa 3-4 hónap alatt (max) tönkrement, már egyből azt jelenti hogy egy szakmai idiota vagyok és közveszélyes őrült egyben.
    Még szerencse hogy rozsdás a féktárcsa ott, ahol semmi nem ér hozzá sosem... Pereme meg nincs, csak szólok, de nyilván egy homályos Messenger fotóból mindenki megmondja, hogy de. , csak a széle rozsdás, ennyi. Le lett szabályozva 5 ezer kilométerrel ezelőtt, és tekintve hogy valaki 60 ezret megy egy tárcsával, az nagyon nem sok.
    Továbbá nincs alul a minimum méreten (10.2), holott akár 9-nel is jól fog a fék állítólag.

    Szóval akkor meg akarok halni, barmelyikotok életét személyesen kockaztatom és fenyegetem.

    Az, hogy a normál méreten belül lévő, szépen leszabályozott tárcsa, ami a téli sós szartol rozsdás lett ott, ahol nem kopik, nem jelenti azt, egyáltalán, hogy random eltűnik a fele.
    Az már inkább, hogy az előző tulaj belevette az alig 4000 forint spórolás érdekében a legszarabb starline szerű vasdarabot...

    Mindegy. A lekicsinylo, nagyképű duma az kell, holott könnyen lehet , hogy a szakmai tudásod sehol sincs az enyemhez képest, hiába vagyok csak 20 éves, nem bulizással töltöm a szabadidődemet

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák