Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz norbert1998 #134348 üzenetére

    Na igen, a folyamatos szinkron nem tudom mennyire meríti, mert ugye nem használom. De azt tudom, hogy általában 2,5-3 óra Chrome használattal (videó, desktop net, minden) és 4-5 óra közötti SOT-al szoktam töltőre rakni, másfél-két naponta a profilommal, gyárival hamarabb.
    Azt tudni kell, a Snapsárkány 820-ban igazából nincs little klaszter. Van egy takarékosabb két mag, de azok is kérnek enni, ha mennek, cserébe erősek is. Viszont emiatt ha állandóan szórakoztatod őket apróságokkal, gyorsan fog merülni. Ilyen téren érzékenyebb ez a rendszer, hogy ne legyen tele bloatware-el meg bénán megírt idegbajos appal a telefon.
    Cserébe elég erős a mobil része, a mobilnet 4G-n kegyetlen gyors, a wifi is, a GPU is, szóval azért nem véletlen 800-as, de energiatakarékosságban illetve nyers CPU erőben vannak azért nála jobbak a kortársai között.

    Amúgy délután kipróbáltam, felraktam a telefont először a szokásos módommal (mobile data off, sleep wifi off) majd 17:17-kor átkapcsoltam arra, amit mondtál (always on 5Ghz WIFI + 4G DATA) és kemény 1%-ot merült egész délután. :W

    Azért a fejcsapkodós smiley, mert szerintem a reggeli idő előtt abbahagyott gyorstöltés óta még nem tért észhez az akku-mérő (94%-nál leszedtem, ilyenkor az elején nem mindig pontos, mondjuk ha nem éppen méricskélsz sok jelentősége nincs), és így kicsit becsapósan kevés merülést jelzett vissza. A kis scriptem alapján pedig már fogyasztottam a töltés óta 46mAh-t, pedig csak akkor mér, ha megy, Doze alatt nem, tehát az igazából több kellett legyen valójában. :F
    Azért az így is átmegy, hogy ha nem piszkálod, így sem kér sokat enni. A scriptem amúgy 20 másodpercenként írja az adatokat, amikor nem írt semmit, vagy nagyon ritkán, akkor aludt a telefon Doze módban.

    Majd még rajtahagyom így éjjelre, talán az reálisabb lesz reggelig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák