Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz Gyuri27 #139856 üzenetére

    - Figy pont ugyan ezt mondtam el,hogy Én minden kutyat takarítok . porszívózok wc-t takarító kocsi takarító terasz takarítok .. mindent és vagy egyenlő felek vagyunk vagy sem. .....
    - Erre a válasz . Igen,d ene játszak ,mert aki játszik az mindenki nyomorék és ,hogy nyomkodom a billentyűzetet mint az őrült.

    -Mondom nem vagyok Őrült ,de ha egyszer 25 gombot kell használni és gamer keyboard van akkor attól nem vagyok örül ,mert hangja van a gombnak.

    - de ,hogy ha otthon vagyok akkor velük foglalkoznak stb.

    - de mondom mindig foglalkozok veletek ,de ha felekszetek aludni akkor mi a szart csináljak ,ha nem tudok aludni nem akarok TV-i.

    válasz.

    - takarítsál.

    - mondom takarít a tudod kicsoda éjfélkor.

    - akkor feküdjek mellette.

    - mondom de most miért baj az,hogy itthon vagyok és nem járkálok meg stb.

    válasz

    El Járkálni se járkálj el. legyél a családoddal.

    mindig veltek vagyok ha nem dolgozok.

    nagyon helyes.

    Mondom Én örülnék ,ah neke doylan hobbid lenne ,hogy kell menned barátokkal vagy ilyesmi. stb.

    Egy családos embernek ne legyenek hobbijai ,mert akinek gyerek mellett van idjee hobbira az biztosan nem törődik eleget a családjával és meg is látszik milyen gyerekei vannak.

    Szóval mindenre iylen fsazságok votlak aválaszok

    Nem baj ,hogy reggel 120 km vezetek fel Bp.-re letöltök 8 órát a stúdióba aztán meg 120 km-t vissza hétfőtől péntekig. Csak mert Ő kecskeméten akar élni a gyerekekkel amamák mellett.

    de hétvégén meg megy az őrültek háza.

    Gyuri nem azért ugrálok ,met ez a helyes ,hanem mert 1. gecire fáradt vagyok munka miatt nincs erőm vitázni 2 várom babát ,hogy ne legyen baja. 3 képtelen vagyok ezen most bármit tenni ekkora ellenálással amikor a ház építési maitt rohangálok szabadidőben.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák