Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz MiklosSaS #139932 üzenetére

    Ennyi!

    Kölyök, tegnap tegnapelőtt is csapatta a számára korából adódóan engedélyezett feszkólevezetést (szerintem nem szaladgált eleget, még 2 óra játszóval sem, mert ott ugye néha homokozó). Amikor apjuk nem engedte, hogy még valamit vegyünk a boltban (ahová már csak azért rongyoltunk be bringával, hogy azt a reggelit kapja amit majdnem minden körülmények között méltóztatik bevágni legalább félig, mert nem viszem be üres gyomorral a gyereket oviba, de ma nem volt egy órám arra hogy egy melegszendvicset egy óra alatt betoljon)..
    Szóval a már 2 éves korában megajánlott árufeltöltői és rendezői státusz helyett ő most a mini üvöltő sakál opciót választotta, amikor látta, hogy most ebből nem engedek. volt aki megrémült,volt aki együtt érzett én meg a toporzékoló gyerekkel közöltem, hogy semmi gond megvárom ezt a hisztit, duzzogva elment a sor végére kiabált tovább. Nyilván szegény bolti alkalmazottaknak sem ez hiányzott a nyitvatartás egyik utolsó órájában (elmúlt 20 ami az amúgy 22 után alvó gyerekemnek azért már sok inger még pluszban). Így amikor nem vártam meg a duzzogást hanem közöltem, hogy most megveszem a reggeliét és sarkonfordultam bömbölve rohant utánam, hoyg aztán rugkapáljon amikor fel akartam venni megölelni megnyugtatni. Mondom OK, leteszlek nyugodj le látótávolban. Rám sem nézett (ha ránéztem visított :DDD). Aztán amikor összeszedtem amit akartam végre méltóztatott a karomra ülni béke gyanánt. Persze fél perc múlva már produkálta magát a mögöttünk álló kismamának, bohóckodott (akit hiába engedtem volna magunk elé, mosolyogva visszautasította).

    Tegnap ugyanezt otthon adta elő 20 percben (akkor az volt a baja, hogy nem a hűtőben jéghidegre hült baracklevet adtam oda, hanem melegítettem rajta picit, hogy még hideg de már iható legyen), akkor amikor lenyugodott visszaballagott a szobába ahol ültem leült az ölembe a mellkasomnak hajtotta a kis bukóját és mondta hogy apa ölel. Jól van mondom, most már jobb? Igen.

    Ha este még futóbringázunk ezek többnyire nem annyira jellemzőek, szerintem ott kimozogja a feszkót, meg persze eső után a legnagyobb fun átrongyolni a pocsolyán :P amit meg megengedek, amíg nem lesz vizes a lába, de arra ügyesen figyel, szlalomozik felmegy az emelkedőn, lassan ideje a pedálosnak. Akkor már nem lesz elég lazán kocognom, masszívan futni kell, de az meg nekem esik jól. ;)

    Mondjuk a tökmaggal bringázni sem rossz, olyankor kis tevehajcsár. Apaaa gyorsabbaaan! Meg végigdumálja az utat. Ha meg más bringát lát apa legyél első (cccö.. már megy az elsőzés, persze bevásárlással meg a 26"-os MTB-vel pont én fogom lenyomni a versenyeket lámpától lámpáig). Bár ez is vicces mennyire nem a ruha teszi, van amikor full felszereléses sportosnak tűnő emberkét hagyok ott a hídfőnél felfelé (persze nem mindegy ki mennyire messzire megy, mennyire hajtja ki magát), ma meg egy MILF lépett meg előlem (a nyeregből ki sem állva, szóval sajnos legközelebb jobban meg kell néznem a lábait), amikor energiatakarékos módban mentem fel 3/5-ben csak fokozatosan 3/8-ban a tempója fölé gyorsítva értem utol a híd közepén. A visszapillantóval még játszott egyet az első előzésemet blokkolta mert behúzódott amikor jöttek szembe. Neki jár még egy visszavágó, mert ezen a húzáson jót vigyorogtam, satuznom kellett :D

    A pofonban még mindig nem hiszek. Eddig úgyis csak velünk engedi el magát, de ez így normális, másnál többnyire mint egy kis angyal, kivéve ha talál egy másik kópét aki beleviszi a huncutságba (jó, bolondozni azért velem is szokott rendesen).

    Gyerekként még van akinek megadatik ez a luxus, hogy kitombolja magát. felnőttként erre néha talán max egy koncert jó (már annak aki eljut rá :P)

    Viszont így ott tartok, hogy játék vagy szerelgetés szinten nekem már nem is hiányzik a PC.

    Ja, legyen már itt nektek egy kis zene!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák