Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz xatos3 #141040 üzenetére

    Múltkor volt egy érdekes műsor ahol levezettek, hogy a történelemben például a Germánok nem csak hobbiból támadtak a Római birodalmat, hanem mert mini jégkorszak volt és nem volt élelem és a római proinciakba is éhség volt. Vagy hogy a nap király nem költött többet mint a többi király csak megint csak mini jégkorszak volt és berohadt a takarmány a technológia hiányában. Vagy mikor a isteni dologgal boszorkanyuldozessel magyarázták az akkor időjárási szélsőséges időjárást. Mutatak volt itt olyan nyár amikor hó esett és befagyott a folyó felszíne.

    Szóval itt az a baj, hogy úgy festik fel, hogy amai társadalom az okozója csak a klimavaltozasnak és, ha elektromos autóval harsz5 akkor elmulik. De arra nem gondolnak a liberálisok, hogy ők meg azt generálja, hogy halmozottan gyorsabb lesz a emberi szaporulat és mondjuk 20 milliárd ember több CO2 leleg ki mint 8 és az autók összesen.

    Múltkor tok jó volt az a műsor is ahol le érték, hogy egy futó ember 3 kmn több CO2 bocsátott ki mint egy em ernyugalmi állapotban egy dobogón ülve 3kmn. Akkor most a sok sportoló kondizos meg Margit szigeten futkoso embert még loljuk le mert károsítja a környezetet?

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák