Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz Aljasvip #146897 üzenetére

    (#146903) norbert1998
    Azt teszem éppen ,de rinyálgatnak...

    Most ne érts félr eki ha Én nem stb. nem erről van szó .. Csak mikor márciusban leírtam mi kell mihez.. stb. stb. több éves nagyobb céges tapaztalat alapján. stb. Erre semmit nem tartanak be belőle és pl.: úh ez úgy kell emgoldani ,hogy müködjön a céges pipeline-ban. tegnapra stb. stb. és most ott tartunk ,hogy annyira kavarás ment,hogy most 2 külsös is odlgozik semmi pipeline csak valaki valahova betölti stb. stb. aztán valahaogy ott lesz valami. Szóval semmi céggé fejlödés csak emberek össze vissza kreálása , tákolása.. stb. Mindegy.

    Ilyenek példa. Maya-val kellett ,mert mayára van céges license. de a Houdini kell. na most aki 3-4 éve houdinizik az olyan alap szint. erre Supervisort mondata. " késnek az animok akkro holnapik houdinizgess" Szóval kb ennyire vna tisztába a vezető a dolgokkal. A tehettséges emberek 3-4 évig tanulják ,de holnap reggelre lehet belőle valami. Mondom aha nem baj ,hog ya cégnek csak a 16-os houdinire van license amiben ez a dolog nem létezik még ,de 18-as meg drága. mindegy. Szóval még pipelien sincsen rá ,de legyen holnapra. Szóval semmi közük nincsen a dolgokhoz csak ez kell az kell ..
    Legalább bennem van annyi,hogy nem megyek oda okoskodni egy aniamtornak vagy egy modellezönek. Meg hülyeségeket magyarázni... a kérdésedre nem megfenyegettek,hanem mondjuk mint régebben írtam 2 olyan ember aki éjjel nappal dolgozott tolta stb. másnapra kirugták meg ilyenek. Csak ,mert nem nyalt rendesen... igazi seggfejek.. Múlt évben 70 főre akarták hízlalni a céget, most ott tartunk ,hog yaz akkori emberszámból 15-en felmondtak.

    Fel sem tudnám sorolni mennyi incompatibilitás votl ebbena projectben... és akkro jönnek ezekkel ,hogy hétvégén tudsz dolgzoni meg mondjuk 10 óra munak után reggelre legyen már meg. Én értem ,hogy azon emberek akik egy 1 szobás albérletben laknak egyedül noLife-al azoknak nincs dolga. De itt van ezer program és dolog és nem vagoyk lusta sem mert kb. majdnem 1 éve lassan csak 4 órákat alszom a munkák miatt meg a napi teendők maitt. Szóval ,ha lusta vagy kényelmes jelző nem mondható rám. :R :R Szóval azért bosszantó érted az ,hogy Potn az Én szakmám az ami tök mindegy melyik helyen van mert csak egy iroda kell meg gépek meg iternet,de egy dolog nem jelenik meg a hazai munkahelyen. Az emberi anyag. Nem külföldöt istenítem,de rengeteg barátom van igazi barűt napi szinten beszégletve más más országokban. Canada, Ausztrália, Uk, Svédország elég távoli helyek és senki nem panaszkodik arra,hogy egy vezető ,hogy kommunikál a csapaton belül vagy hasonló. Komolyan ez valami Magyar betegség.

    Én nem sorkatonaságot vezetnék be meg iylen szarságot, hanem mindenki menjen ki egy évre dolgozni ilyen országokba.. Tanuljon már egy kis munkahelyi mentalitást. vezető pozíció nem arról szól ,hogy lekezelően hülyének nézze a beosztottakat, hanem ,hogy vezesse és segítse a emberei hatékonyságát és a munkafolymat müködését. :W :W

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák