Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Malibutomi #15257 üzenetére

    Ó, milyen igaz is!
    Reméljük megbukik a kaveri, a mantle, meg úgy az egész AMD! És akkor BULIIII!
    Majd miután elfogyott a pezsgő, kijózanodnak és linkelgetik egymásnak az Intel vs. Intel és az nV vs. nV bencseket, jól kiverik egymásnak a nagy boldogságban...
    És eljön a nap, hogy vegyünk új hardvert.

    És lőn nagy csodálkozás, mert a csodálatos monopol gyártó mondá: ha kell, fizess többet! Mert csak egy maradhat. És lesz majd nagy sírás, mert becsapták, átverték. De hát legyen mindenki boldog, nincs áemdé, gyerekek ne sírjatok!

    Ez is lehet egy jövő, amihez nekem semmi kedvem. Így is durva, hogy globálisan 2 procigyártó van csak, régen meg volt egy tucat. Ráadásul senkinek nem kötelező AMD-t venni, miért félnek ennyire tőle, hogy előre savazzák? Ha akkora nV fan, akkor nem mindegy hány %-ot javít az új AMD cucc?

    A durva 7770 karimmal olvastam a Ti tesztet is... és pont lesz@rtam, mert nekem nem kell, nem az én szegmensem, pusztán a technológia állása miatt olvastam el, nem azért, hogy kárörvendjek, ha esetleg bukik a tesztben vhol... Na erre oly sokan képtelenek ma, hogy lassan már tesztek alatti kommenteket sem szabad olvasni.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák