Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz ViZion #16157 üzenetére

    CM10.2 vagy CM11 gyári samf0s droid helyett fel, és már jobb az élet vele.
    Nálam addig volt fent a Samsung ROM, amíg felment a root majd a recovery, hogy tudjak Cyanogent telepíteni :DDD
    Nem veszem észre, hogy úgy felejti a memória területet a droid. Mondjuk a virtuális gép miatt azért nem linux működése van, csak akkor öli le a háttérben futó alkalmazásokat, ha az újaknak nincs elég memória, meg persze GC-t futtat rá.
    Programoknál az a sz@r, hogy ha play-re felmész, megnézed a legnépszerűbb appokat, akkor a magyar régióét mutatja, és itthon kb. a legalja appok is benne vannak a top50-ben. Érdemes a kommenteket is elolvasni, hamar lejön ki a célközönség... ;]

    Na meg ha olyan appot raksz fel, aminek van fizetős verziója, akkor garantáltan tele lesz reklámmal. Van addblock, ha meg tényleg jó app, pár száz forintot megér. Én a fizetős appokat külön accounton gyűjtöm, így a családban mindenki tudja használni őket.

    CM11-ben van Adatvédelem rész, ahol apponként lehet tiltani, mihez férhet hozzá, pl. értesítést küldhet-e vagy sem. Lehet ez gyári 4.4-ben is van, passz, most csak telefonom van, arra meg gyárilag 4.1-nél véget ért a support.

    Plusz CM alá van másik kernel, amivel 1.5GHz-re fel lehet rántani, az enyém gond nélkül bírta.

    A minőség alatt nekem csak annyi gondom volt vele, hogy a hátlapjára a festéket rálehelték, újjal be lehetett nyomni. Ettől függetlenül bírtam, csak kocsiba nem volt túl használható, nálam meg az volt az egyik fő funkciója (waze+blackbox).

    [ Szerkesztve ]

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák