Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Itt vagyok en is...hulla faradtan....ma atrendeztul az egesz lakast, persze nem az atkozott vendegekert hanem mert kezd kicsi lenni...kellene meg egy szoba meg egy tarolohely....a felesegemnek a csak a szamitogepeben a virus tobb mint a ruhanemuje...es lasan kezd a lanyom is hasonlitani ra ilyen szempontbol.
    En is atrendeztem a gepeket....a kicsi netezos gep lekerult az asztalrol az asztal ala...remelem ott is lehetlesz majd passzivan huteni...ha meg nem ez van...nincs hely.

    A nyakamon maradt egy ilyen PSP....(sajnos nem tudom visszamondani a megrendelest...) lehet ezt ahsznalni valamire ? Gondolom le lehet halkitani es az unalmas tobb oras egyezteteseken elo tudom kapni e sbaxogatni egy kicsit.

    Megyek lemosom magamrol a retket...aztan ha valakinek van meg kedve gy kicsit lovoldozni...akkor mehet.....

    (#20109) ViZion: minek nektek olyan kutya ? :F . Az az idiota ujoncot meg megrangatnam szivesen...ezek a masi ujoncok mar semmit sem szeretnenek maguktol megtanulni...mindenki szeretne ha valaki a szajaba ragna a tudast.....faxom, ki nem alhatom az ilyeneket...raadasul meg pofatlan is a taknyos.
    Elkuldi a macska tanulni tuningolni az FX-et....akinek a kisujjaban tobb a tudomany mint neki az egesz agyaban....pofan csaptam volna.....kijelzon keresztul is.

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák