Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz otto14 #26672 üzenetére

    Jajj, nem kell ennyire variálni, mindenre van eszköz. Annyi, ha vannak spéci tiltásaid, azt kézzel újra kell rakni. Van, h AV nem engedi a host módosítást, ilyenkor azt ki kell kapcsolni addig.
    Host
    JRT
    ComboFix

    Kitakarítod a fölös progikat, utána ezekkel lehet még leszedni sok vackot, meg Ccleaner-el. Ha továbbra is vírus gyanús, akkor Bitdefender rescue disc-et futtatni, mintha win-t telepítenél. Ez linux alapon AV, kitakarít szépen, de mellette temp és sys restore mappákat töröld kézzel.

    Csigusz: i3 Haswell lesz, pentiumok azért gyengébbnek tűntek, amiket használhattam. 120 GB SSD-vel, OS + cuccainak elég bőven. Sok vacka online van, mert bármikor kérhetik.

    Sasssss: "vettem" új VGA-t.
    Mérgeshordó Lacielvtárs kvázi eladta a 270X Sapphire Boost VGA-ját nekem, de majd következő fizunál fizetem, addíg eladom az enyémet, meg a vizes holmikat, kész. Ment egy privi is, de dolgozol, szal. majd éjjel válaszolj...

    Még egérpad a vágyam, van itthon egy gamer-féle, asszony használja. Igazán olyan kellene, h a sok szöszt ne szedje össze. Vagy ilyen nincs? Sokáig nem szerettem, de asztalon ott a nyoma, lehet kellene... Ki használ padot?

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák