Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    nah... ehh... panaszkodjak? :U
    Elkelt a Core 3000, becsomagoltam. Hiányzik. Azt hittem, eljött az idő az ablakos házra, szép csövek, soha ide nem érő kábelek (CPU ATX hosszabbító kell, egy hete érkezik, jó a varázsló bolt... raktáron volt, mikor rendeltem). Holnap benézek ledekért is, meg RGB vezérlőért... de van 2 dolog, ami nem hagy nyugodni:
    1. ventik maxon (átmenetileg a mobo-ra dugva, tudom, h ánusz ebben nem jó, de kapott egy esélyt...), előttük a modderektől hallott szűrő (autó pollen szűrő): eredmény: légáramlás nevetséges, de legalább hangos.

    2. kihallatszik a HDD... Core 3000 zártabb volt, nem is így állt és hangelnyelő betétet kapott. Ez meg hangos. Szal. pl. szerver háznak nem ajánlom.

    OK, szép, meg jó szerelni, nincs semmi az útba. De mindjárt letépem a ventikábeleket ;] a vinyót meg körberakom valamivel.

    Plexit én enyhén karcosnak látom. Senki nem bacctatta, fóliás volt. Nem dúrva, de látni, h nem üveg. Legfeljebb cserélem majd.

    Artic memória hűtőből egyik nem akarja a jót, leesik. Oda fogom ragaCCtani. :D

    Ventik elé szerényebb szűrőt rakok - a másik tuti modder szűrő-ajánlat a páraelszívó betét volt-, vettem is anno. Most tesztelem majd. Az biztos, h a pollenszűrő jó dolog, de nem ilyen kis ventikhez van kitalálva.

    Jah, és sehol nem találok procihoz 8 pin hosszabbítót, harisnyázottat. Atke csinálta ezeket itt? :U

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák