Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz MrM94 #42953 üzenetére

    "Tehát 3an voltunk fiúk s két csaj de a két csaj leivott minket.
    Bevágtak nemtom háyn fehér oroszt s ráittak 5 liter bort."

    Hogyan mondjam meg neked? Komállak, meg minden...
    DE FIAM TE HÜLYE VAGY!

    Ejj, de sok ilyet láttam. "Bírom a piát", "vigyázunk, ne vicelj"... majd a hírekben voltak, mert szülinapon kevesellték a piát és elindultak autóval. Igen, az is meghalt, aki csak velük ment. Nem kell elöl ülni, hátul is meg lehet halni.

    De sok jófej osztálytársam volt! Asztal alá ittak símán... az'tán most raklapokat pakol egy konzervgyárban. Másik ex-munkatársam: kihívott segíteni, loccsantak arcba a fröccsök, mire elkezdtünk bármit. Ebből hagyomány is lett. Az a baj, ha találkozom vele, érezni rajta, h piál. Munkája miatt sokat is vezet, bár fele ilyen bátor lennék! Szép nagy uborka orra lett a gimis bálkirályfinak (igen magas és jóképű volt, a város egyik legszebb csajával járt). Bizony, reggel ha piacon futunk össze, ott is érezni. Bírja. Felesége kevésbé, legalábbis egy éve rettenetesen panaszkodott...

    Igyál csak, hiszen bírod, megszokod, kívánod. Vagy belehalsz, vagy belerokkansz. Agyilag, testileg, az mindegy is. Szal. nagyon remélem, hogy csak "ránagyítasz" itt a dolgokra, mert ilyen fiatalon elbaszhatod az öregséged ezzel.

    Okosan az ivással. Mi van, ha később szívódik fel pl. kaja miatt? Hazaviszed és megfullad a csaj a hányásában. Ősszel járt így egy jóember, írtam is róla itt. Mi van, ha hazafelé sétálva csak kicsit benézel valamit, kisétálsz egy kocsi elé? Igen, így meg én jártam. Kicsit át kellett akkor gondolni a bulizás fogalmát.

    OK, nem vagyok az apád, vagy mittudomén. De hátha ér valamit, leírom. Vigyázz a piával :((

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák