Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz hackeeeee #52888 üzenetére

    A 970et azért tudod Radeonhoz hasonlítani, mert a Keplereket elég látványosan elkezdte kivezetni az NV (máskülönben a 780 gerincre fektetné..).
    Mit fogsz mondani, amikor megunják a driver buhert és újra előjön a memory leak és/vagy olyan játékhoz nyúlsz ahol a buher nem segít?

    Btw miattad írtam oda hogy tisztelet a kivételnek, ugyanakkor megígértem hogy nem fogom feszegetni esetedben a döntést, minek forszírozod? Téged a színvilág difi sem csapott mellbe, a kis cicergés sem zavar mert cicereg a lapod. Tök máshogy vagyunk bekötve érted, én max akkor vagyok ennyire engedékeny ha kenyeret veszek mert a felét rendre kidobom.. :R
    Azért mert neked már ilyen van a technikai specifikációi nem fognak megváltozni, amikor átvetted a dobozt akkor bólintottál arra, hogy átlépsz afölött ha valaki heréltnek nevezi. Ha nem így működik a dolog akkor nagy baj van.. :B

    De nem is ezen van a hangsúly, hanem azon hogy megvolt a "lebukás" és ennek ellenére elmentek sokan megvenni. Most érted, az ilyen többségnek szerinted fenntartásai lesznek egy finomhangolt Hawaiial szemben?
    Ha birtokukban lenne az ehhez szükséges képesség, 970et sem vettek volna, ergó emiatt kár temetni az AMD-t/380-at! :N

    A 960ra meg mondani sem tudok semmit.. :DDD
    Szerintem kis csúsztatással kijelenthető hogy a 670/760 harmadik lehozatala, szuper, főleg mert 2-3x annyiba kerül.

    Zöldfej:

    Nyugi, a valóságban pont annyira fest így a kép, ahányszor a 770es Kepler a 280X előtt van, persze tudom ebben van fogyasztás is de akkor is.

    ElvtársUram, kisebb lenne a kontraszt a normálisak és a buggyantak között azt mondod? :)

    Sasbá' igen, félre is ment meg nem is, achi szindróma.
    Btw kizárt hogy a 390/390X között ilyen difit csinálnának, a Tonga is 285 néven jött ki, pedig lehetett volna 280X-1 is.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák