Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz inspiroyhome #61042 üzenetére

    Van map, minden a pipboyba van. Normális beállításnál minden ház ki-be lépésnél is ment, meg gyors utazásnál is. Ez is fontos, mert nem kell órákig baktatni, azt megteszi helyetted. NPC-ket is megölheted, akkor max. nem leszel jóarc, többen vadásznak rád, ilyesmi. Én a vámpírokkal is lepacsiztam, meg a ghoulokkal is... OK, a toronybelieket kinyírtam, de ők atomot akartak bummolni nálunk. Mondjuk itt is lehetett volna még jobb végeredmény, ha az öreget nem henteli le az ember.

    otto14: mehet, csak előbb wint kell felrakni, utána a linux. Ha nem így sikerül, akkor legyen egy super grub disked, ami újratelepíti a töltő progit. Arra kell figyelni, h a grubot hova rakja.

    MAckó:
    Lejár a gari mostanában... mennyi lenne a blokk, milyen GAP kell hozzá, eljössz-e felszerelni? :D

    Habugi: írtam miért vizezném... akkor még kevesebb lenne a hang, ha nem fűtené a házat. Tuningra amúgy elég a CCC? És mivel teszteljem, h stabil-e? :U Mondjuk így is mindent visz, csak ha majd nyomok pár bencset itt a jóembereknek, akkor kell.

    Malibutomi: lol, windóóóz... Én elindítom a linuxot és törlöm amit a kedvem tarCSa... :D

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák