Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz Habugi #64614 üzenetére

    Pasztmek az első:C

    Na ma pihentebb vagyok, 4 óra helytett 8 óra van bennem, és nem kellett 200 kilós (!) CK lapokkal játszanom ma :C (3200*1250*40) pasztmek rajta ugráltam egy lapon, vagy 1 méteres erőkaron és meg se mozdult a 65 kilóm alatt :Y)

    Ma is kell játék :K

    2.1 téma:
    Való igaz, semmi nem volt még belőve, de a 2.1 akkor sem való zenére. Kérdezzétek meg bátran akár a hifis topik lakóit is. Szinte biztos, hogy ezt fogják mondani. Miért? Mert a zene az sztereó, tehát 2.0. Akkor már bele kell nyúlni, hogy 2.1 legyen belőle. Hallottam már pár 2.1 cuccot, mondom, kapcsold ki a szubládát (ha olyan szett volt, ami értelmes, ki lehet kapcsolni, mert normális 2.1 szettet sehol sem kapsz, mind csak Genius meg afene tudja a kis pöcsköszörű szatelitjeivel.), és máris értelmes hangzáskép tárult fel :K

    hackeeee filmnél szinte alapkövetelmény, ha van 5 csatornád, akor dukál egy .1 is :K

    jelenleg így lett teljes a kép, a 7.1. hiába van(volt) úgy elosztva a mély, hogy a frontokban van durva 50-60 watt (kitapasztalt) RMS teljesítményű 25 centis mély, a hátterekben durva 50 watt RMS-es 20 centis, mégis szerintem .1-el jobb lesz. Bár először meg kell műteni a dobozt, mert szét van nyílva az egyik oldalon, azért volt ilyen olcsó. Asztalos munkában otthon vagyunk, szóval mofkorsz megérte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák