Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Whysperer #65728 üzenetére

    De miért jó a 45 fokos kupak ?! :F :U

    Benne hagysz egy csomó tuningot/órajelet/munkaidőt, szard le mennyi IBT alatt ha közel 20fok difid van. Te sem nagyon írsz semmit milyen 4.5-ön a 4.2es Bulldozer után?!

    (#65742) mackosajt:

    Épp az imént írtam privátban V!cknek, hogy elképzelhető hogy az én tesztjeim alapján nem érdemes messzemenő következtetést levonni azt illetően milyen difi lehet hűtő és hűtő között, mert 50k huf alatt ez a létező legjobban szellőző ház, a beltér komplett légcsatorna mivolta miatt.
    Nincs kizárva hogy ez teremti a nagyobb kontrasztokat, nem pedig a paszta/hűtő és egyebek.

    (#65745) hackeeeee:

    GCN-ből se mindegyik azonos szinten/Tieren ugye.., majd kiderül a gyakorlatban ez mennyit számít, van-e jelentősége mint ahogy az is, hogy a Maxwelles fusi softveres történet mire elég.
    Ha abból indulunk ki hogy majd ugye eltűnnek/nem lesznek/kellenek driverek csak Win10 update.., azért necces. Sokan emiatt tartanak a 3.5GB-tól is, ami jelenleg softveresen/driveresen van kordában tartva.

    (#65746) ViZion:

    +1

    Nem mintha érintene vagy érdekelne mert ez a szokásos NV módi, pusztán csak okádok tőle mert ha valami nem hiányzik a PC Gamingnek manapság akkor az pont ez..

    (#65748) hackeeeee:

    Ez mind szép és jó/igaz, csak azt ugye belátod hogy az anno ez+az volt (DX11 kontra 11.2 esete..) köszönő viszonyban nincs azzal az API változással/váltással ami most történik, kvázi hogy milyen hatással van/lehet a CPU/GPU kihasználtságra. Cirka olyan mint az "anno kiöntött a pöcepatak rákorborzasztó határában" egy esetleges mostani "kiöntött az AMAZONAS.." helyzete/összehasonlítása.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák