Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz MiklosSaS #65754 üzenetére

    Srácok.. SAS és Norbi .. ne magyarázátok már el.. Én csak a modntato nem értettem .. nem azt ,hogy viccelt-e vagy trollkdott -e vagy iylesmi.. FELFOGTAM elsőre ,hogy poén csak azt sem tudtam...

    Ne kelljen már szájba rágni ..

    "Lehet @Fincsibe hazavagta a processzort" LÉNYEG,hogy nem tudtam mi az vagy ki az vag ymi az a FINCSIBE értitek.. Téma lezárva.

    Habugi:Jó akkor ,hogy értsd Stabilitás volt a legfontosabb.. mert dolgoznom kellett szombaton is. vasárnap is.. És mondjuk nem lett volna élmény mondjuk úgy 3d modelt tervezni ,hog y kifagy vagy rendebe akad.. Ezért belőttem a stabil 4,5-t és dolgoztam meg játszottam. nem votl időm rá még és leghamrabb akkor lesz időm erre. amikor már megjön a rendes venti.. --- Csak nekem nem szokásom beírogatni olyan fölöleges tényezőket mitn másoknak ,hogy pl.: reggelt. felkeltem ittam kávét megötöröltem a szemem.. hjaaj ,de fáradt vagoyk vissza fekszek még tizpercre jó felkeltem játsazok . ventit cserélek húzok .. tolok 2 játékot és stb..

    de ,ha ez kell . 8)

    Pénteken este 10-re hazaértem törődtem a családommal aztán éjféltől 1-ig szereltem.. majd kiderül trev 1-es legyen. . szombat felkeltem .. elmentem a párommal kirándulni , hazaértem kivágtam a házból egy darabot .. beszereltem a hűtést majd este 7 után beállítottam 4,5-re majd , nekiálltam este 12-ig dolgozni. és kb fél egyik játszottam ,hogy lássam a hőfok. ma felkeltem .. kutyasétáltatás majd munka mostanáig. most meg házié s ház körüli munka. Holnap reggel 7-kor irány Pestre és kb este 10-re fogok hazaérni - utána 10-től éjfélig modellezés és ez csütörtökig így lesz. majd pont mikor megjön csütörtökön az új venti.. akkor pénteken kb este 10 után lesz időm ,hogy 4,8-cal foglalkozzak.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák