Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz Habugi #68512 üzenetére

    Magam nem rendelkezem, csak annó 970-es topic-ban ment a pletyka erről, hogy "jajj nem jó a blackplate" mert forr tőle a kártya, érdemesebb inkább levenni, stb. Összességében a többségnél nem ezt mutatja. Sőt, lényegében nem nagyon melegebb a G1 a WF3-hoz képest.

    A G1-nél abból a szempontból jobb, plusz az EVGA-nál is, hogy van hol kijönnie a melegnek alóla. Legalábbis szerintem. A Sapphire megoldása teljesen zárt.

    Nekem ennél a kártyánál eléggé bejött, hogy nem nyeglik, hajlik, hanem masszív. Ez maitt lényegében jobban tetszene a nitro 390 with backplate, de annak meg már közel annyi az ára, mint a trix 390x-nek.

    Volt már pár vga-m, de külön vrm hőmérsékletet egyiknél sem láttam eddig. Sőt, ha jól emlékszem akkor kollégám 280X vaporX trix- kártyáján sincs külön vrm hőmérséklet (GPU-Z alatt sem).

    No mindegy, valami majd lesz.. Jövőhéten kiderül minden. Ha lesz, akkor előreláthatólag Tri-x 390X lesz, ha lesz rá lehetőség. Ha nem, akkor test ok-kal jön vissza a kártya, és marad minden a régiben.

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák