Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Habugi #79023 üzenetére

    Na akkor vegyuk atal meg egyszer.

    Az uj AMD csoda Polaris 16 vagy 14 nm-en jon es az lesz az uj generacios kartya. Egyenlore a mostani, vagyis jellenlegi kisebb maxwell-hez van hasonlitva, mivel az van a piacon. Ezzel az erovel a sajat GCN3-as beleposzintu kartyajukhoz kellene hasonlintai...

    Visszont az igazi osszehasonlitas az majd akkor lesz amikor a Pascal is a piacon lesz. Ott majd lehetlesz orulni/sirni amikor a legkisebb pascal VS legkisebb polaris tesztjeit vesszuk figyelembe.
    Ha most szeretnenek baberokat aratni akkor adjak most ki...dobjak most piacra. Jahh, hogy nincs meg keszen? Mire keszen lesz ott lesz a konkurencia is....akkor meg ertelme nulla a 950-hez hasonlitani.

    Olyan mintha most tesztelnek a Zen CPU-t, es kijelentenek hogy veri fogyasztasban es azonos orajelen a skylake-t. Csakhogy majd lehet az ev vegen lesz majd kaphato....amikor meg mar a kabin vagy canon lake reg a piacon lesz a Z270-es platformal egyutt.

    Maskulonben en arra lettem volna kivancsi hogy mennyi a maximum amit ki lehet preselni a kartyabol, arra hogy sebessegben melto ellenfele lesz az addigra 1-1,5 eves GTX 950-nek. Vagy csak azonos 60 FPS-el jobb lesz a fogaysztas. Erdekes hogy ilyesmirol egyetlen szo sem esett...

    Jahh, es meg egy kis trollkodas. Ennyi az NVIDIA rettentoen hatalmas lemaradasa VR kategoriaban az AMD melett. Azon sem csodalkoznek ha az NV HBM2-je jobbra sikerulne a tapasztalat hianya nelkul mint az AMD HMB2-je.

    (#79025) V!ck : a ferminek sohasem volt igazi ellenfele a GCN. Az igzi ellenfel az a kepler volt, ami jol szajba is baxta annak idejen. (gtx 680 VS 7970)

    De a zoldek az igazi nagy agyut csak kesobb dobtak piacra..ami leterdeltette a 7970-et. Aztan jott a 290X...de mar ott volt a 780Ti is.

    Utana meg a GTX 980 ami megint utotte eleg rendesen a 290X-et.

    Az visszont dicseretes hogy milyen szepen javitotta a 290X fogyasztasat az AMD. Amikor hasznalhato volt a driver ott szepen skalazodott a 290X/390X...lassan suroljak tesztekben a 980-at. Ami nagyon szep!
    Nem az en hibam hogy az AMD evek ota ugyanazt az arhitekturat csiszolgatja...visszont ertem hogy kotve van a kezuk es nem telik mas arhitekturara a konzolok miatt...kicsi ceg, keves a penz.

    Direkt PH!-s teszteket linkeltem, mert ha mashonan linkelnem joval gyengebben teljesitene a Radeon.

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák