Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz Whysperer #79279 üzenetére

    Az a baj, hogy az a magyar uzsora még bő 20k lesz szerintem, ha nem bolti 1 éves "garit"gányt akarsz rá.
    Ott meg már labdába sem rúg. Sem processzor sem videochip terén. A szoftvert meg hagyjuk is.

    Hésas:
    Azért a csillivilli droid kifejezéseddel és a többivel ne általánosíts már :(((
    A droidot ha egy értelmes gyártó kezébe teszik, teljesen használható és nagyonzsír platformnak illik hívni. Az egy dolog, hogy, igazad van, a hülye parasztnak bőven jó 70 meg 80 ezeré a shamesung 1 GB ram-os modellje, ahol maga a trágya oviUI megeszik belőle 500-at, a maradék 300-on meg osztozik a rendszer meg az alkalmazások, de az a telefon olyan széééép és csilloooog meg amúgy is, a témobilosbácsi azt mondta, ez ezt ajánlja (okot már nem nagyon mondott, nagy valószínűséggel azért, mert azon kívül, hogy a témobil több pénzt kap a samsungtól, mint a többiektől, más nincs), tehát biztos jó és a témonilos bácsik nem szoktak átváágniii. (nem, mi? egy esetről tudok, amikor nagyon nagy arc volt a srác és tényleg segített meg minden, a többi mind átb@szás és lehuzás a shamsung felé)

    Szóval summázva. A droiddal nincs baj. Az a baj, hogy a buzi shamesungot veszi mindenki, ami amúgy alapjában véve egy kupac gőzölgő trágya saját kategóriáiban, meg úgy általánosságban hardver/valós-teljesítés mutatóban, és azt hallja mindenki hogy de szar a droid.
    Előfordul persze másnál is trágya (pl sony erekció ikszpéria esspé, L, stb.) A g3 is egy elég rossz szoftverrel rendelkező telefon, excsúcshardver ide vagy oda.

Új hozzászólás Aktív témák