Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Malibutomi #80251 üzenetére

    En is varom hogy legyen valami eros es utokepes kartyajuk, mert ha nem akkor a Pascal surolni fogja a $999 ..vagyis a csucs Pascal.
    A Fury jo kis kartyak csak nem tudom miert de csak a mult honapban harman kuldtek vissza, most vigan toljak 980/980Ti-vel. Az a baj hogy a brutal kartya rendben van, de kicsit oda kellene fekudni/figyelni a driver irasra is. Ott vesztenek sokat...

    Itt egy idezet "mordor"- bol: (meg mondjatok hogy EN vagyok AMD ellenes)

    De miért nem GeForce-t vettél?:D Tudjátok milyen az AMD szoftver terén, és nézem, hogy többen már gondolkoztatok Fury-n, meg 300-as szérián, meg átmenetileg is 950/960 helyett vesztek HD6 meg HD7k-t, de miért?
    Tudjátok milyen, ennek ellenére mindig látok ilyen "elcsábulásokat". Szal ez olyan, mintha lenne egy évek óta bevált német vagy japán autótok, ennek ellenére próbálkoznátok a franciával, vagy olasz, amerikai problémás típusokkal, mert hogy hátha...:)
    Nem trollkodni akarok, csak tényleg érdekel, hogy miért van ez a döntés. 2014-ben nekem is megfordult a fejemben annó egy 290 Vapor-X (nem nV helyett, csak mellé), csak kipróbálásképp, aztán olvasgattam és le is tettem róla. Azóta feléje se néztem.
    Próbálgassatok inkább telefonokat, az jobb manapság. :K

    Es aki ezt a hozzaszolast irta, nem egy analfabeta, eleg jol ert a dolgokhoz.

    Itt kell az AMD-nek erositenie, ha a driverrek rendben lesznek akkor szerintem van ra jo esely hogy legalabb 25-28 %-ra vissza tornassza magat.

    (#80250) Whysperer: eloszor is kapd be! :D

    Ha olyan munka volna ami megizzasztja a 8-12 szalat akkor szivesen ajanlanam az 5820K-t (kb egy arban van mint a 6700K) tobb szalban brutal eros, de sajnos egyszalban tuning nelkul gyengebb mint a 4790K. Nektek szerintem egy 6700K volna a legjobb, 3200 MHz-es ramokal es engedelyezni a tuningot...szerintem az volna a franko. vagy olyan gepet vasarolni ahol a gayri tuning ON, egy 4.7 GHz-re tolt 6600K/6700K burtalisan eros c/c-ban.

    De ha csak az 1 szal a lenyeg, akkor minek nektek i7 ?

    (#80254) caindwan:nem tudom mi a franc van a nyomtatokkal de sajnos az utobbi 5 evben nalam 3 doglott meg. Most vettem egy lezesert....remelem ez jobb lesz.

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák