Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Televan74 #80267 üzenetére

    Bármit csináltam annó a 7600-al az IGP nem ment, vagyis csak az alaplaphoz adott cd-rõl való meghajtóval. Ha ujabbat raktam fel akkor egy idõ mulva (6-10 óra) zöld csíkos képernyõ fogadott és csak a reset gomb oldotta meg. dVGA-val rendben volt napokig, semmi probléma.
    Írtam az AMD-nek azok meg baXtak megoldást nyujtani, csak azt mondták tegyem fel a legujabb meghajtót...hiába írtam nekik többször is hogy az van fent.

    Azelõtt volt Llano lapos..ott is hulladék volt a hozzá adott meghajtó..meg volt A4-4400 APU ami jó lett volna csak siralmasan gyenge volt.

    Szóval kicsit kiábrándultam az AMD féle APU-kból...remélem az AM4 rendben lesz. Topicban is írtam annó, pár embernek vaccakolt de a többségnek nem. De ugyebár nem mindegy hogy valaki 2 órát használka a gépet vagy 12-õt. Nálam sem volt aemmi gond az elsõ 2-3 órában. Melegedni sem melegedett semmi, hiszen még terhelve sem volt...

    @ZöldUfó: neeeem...ha drága lesz nem kell. Tulajdonképpen a mostani 5820K is nagyon rendben van 4.2 GHz körül..sõt meg 4 is elég volna.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák