Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz otto14 #81997 üzenetére

    Ezt a dumát hogy "olyan leszel" vagy "olyan vagy" mint az apád anno magam is sokat kaptam anyukától. 20körül lehettem amikor meguntam, elkezdtem rá olyanokkal válaszolgatni mint "olyan mégse lehetek mint a sarki zöldséges", "ha nyúlként egy farkasnak szülsz gyereket miért hibáztatod azért ha farkas lesz", aztán olyan is ki-ki csúszott a számon mint pl "a te ballépésed miatt ne engem hibáztass" meg "gondolkodtál volna kinek szülsz gyereket". Esetleg szimplán csak nyersen rávágtam hogy "ha belőled ez jön akkor inkább leszek olyan mint ő", már szólt a nóta egy ideje mire rávettem magam hogy elkezdjek hangot adni annak hogy unom, azért gondolom érzed hogy ezek között volt egy-két olyan amitől durván befordult anyuka, még ő volt megsértve.. ;)

    Mondjuk 16évesen azért csínján az ilyenekkel, szeretjük őket, belőlük csak egy van de nőből vannak.. :K

    Mondanak minden f@sságot anélkül hogy gondolkodnának/végig gondolják milyet marnak vele, legközelebb mikor elnyomja ezt a gyöngyszem dumát ülj le vele az asztalhoz, fogd meg a kezét és totál hidegen, rezzenéstelen arccal vezesd le neki ránézve miért nem szerencsés ezt a szar dumát tolnia, finoman de azért éreztesd vele hogy ennél a szintnél azért jóval többre tartod. Csak ezután, másodiknak jöhet az hogy neked mennyire nem esik jól, rosszindulatú és igazságtalan duma, ha közbevágna kérd meg hogy had mond végig..

    Elmondod mi a helyzet, megköszönöd neki hogy végiggondolja, adsz a homlokára egy csókot és otthagyod, nem kell hagyni megszólalni hogy bevigyen az erdőbe. :N

    Egy-két ilyen és pikk-pakk le fog állni vele, a lényeg hogy hogyan adod elő.
    Nem veled van ám baja hanem saját magával és/vagy azzal ahova apukával "jutottak", erre szépen nyugisan kulturáltan tisztelettel rávezeted akkor észhez fog térni és befejezi..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák