Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    Szép napot. Videókártya projektet most hagytuk abba. Kész, én nem tudom mi a fene lehet. Adott egy hd 6870 es, egy i5 konfigba menne, nem ad képet. (beindul, venti pörög 100%on) Ugye tegnap írtam ez ügyben, hogy valakinek lenne e ötlete.

    Folytatás: Ma kiszedtem a 970 et a gépemből, beleraktuk a haverom i5 ös konfigjába, első pöcre ment. Aztán beletettem a 6870 et a gépembe, 2.0 16x foglalatba, szépen elidul ad képet. Átteszem a 2,0 8x -ba még a gép sem indult el.
    Teszt tovább. Kiszedtem a törpe gépéből az 560ti-t bele az inteles konfigba, tökéletesen megy a NBA2016 -os játék fhd-n mediumon gyönyörűen fut... Jó mondtam akkor csere, ha a törpéében megy a 6870 es, akkor kicseréljük a két kártyát, és mindenkinek jó. Beletettük, ugyanaz, semmi kép, csak a venti pörög de az 100% on. Ujra be a gépembe, 2,0 16x pci, gyönyörűen megy... nem értem... látott már valaki ilyet?

    Én egy valamire tudok gondolni. Ez a kártya el van baccva valahol. És az a valahol szerintm a bios. Egyszrűen ennyire válogatós nem lehet???? Vagy igen???

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák