Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz MiklosSaS #92452 üzenetére

    Szerinted a mai világban mégis mi az istent ér egy olyan chiupset, ami a 3 éves csúcsmodell (Snapi 800-asok) felét hozzák teljesítményben, kb minden téren? Hm? Szerinted azt minek kell nevezni, ha nem belépőszintnek? Nem is láttam mostanában olyan telefont, ami 30 meg 26 ezreket csinálna antutu-ban. És tudom, hogy epénisz, de azért egy kategóriás összehasonlítási alapja van. (És most Lilike hüveléyt ne vegyük ide, ott valami szoftveres dolog áll mögötte, az a hüvely igenis erős.)

    Hozzáteszem, a lassan 6 SONY csúcsszériával ezelőtti időkben megjelent középkategóriás telefonomon akadás nélkül ment az összes játék (már ha az elbaszott kernel nem zárta be), ezeken még egy RR3 vagy aszfalt 8 sem megy el, a saját magukra szabott settingsekkel sem. És miért? Mert a 3 éves felsőközépkategória is erősebb volt ezeknél. Vagy legalább pariban. Főleg grafika terén.

    A 2016-os A5-be már került egy komolyabb hardver, de gondolom az nem is éppen 60k huf. Inkább 110. Hmm, annyiért Nexus 5X-et kapni, kurvára nem egy kategória.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák