Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz hackeeeee #93039 üzenetére

    Elmondta a videóban is, hogy ez mindegyik ref. kártyánál így van, 780Ti is mikor volt, hiába mondtam, hogy venti fix 80 es akkor nincs throttling, a VGA istenítők tagadták...és ez mai napig igy van mindefyik refcooler-nel, nincs is ezzel gond, nekem hangos volt. 2 nap után vettem egy DCII-t, aminél a VRM mint kiderült gyenge volt, végül egy jó Classified-om lett, amire hegesztettem általam mókolt BIOS-t, az volt a legjobb kártyám ever.

    A gond azzal van, hogy kiraktak 2110MHz-es kártyát 67C-on. Persze lehet nem kapott olyan terhelést a bemutatón futó akármi alatt, de akkor meg minek volt bemutató? FE-t el lehessen adni, ezért, ez ennyire egyszerű...szomorú.

    Szerény véleményem szerint, ettől még a felhasználók ugyan úgy fognak dönteni ref. és custom között, mint eddig. Pláne, hogy referenciából kevesebb mindig van.

    Halkan jegyezném meg, hogy mennyivel jobban működik a limitiációk elérésének a kordában tartása egy nV kártyánál, miközben az órajel fixen tartott/maradt egy értéken. Ezt a szintet kellene AMD-nek is elérnie, egyébként minden másban már mondhatni rendben vannak a driverek, egy-két bugosat leszámítva.

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák