Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz DR|FTK|NG #96077 üzenetére

    Igen. a Tirtonnál úg yvan a Block táp kábel kivezetése,hogy lent é spont a ott szivárgott a kábelen keresztűl a víz kifele és akárhogy tömítettem javítottam mindig eresztett. amjd rá a VGA-ra . Pont oda ahol a tápbelek mentek a VGA-ba. Aztán sokáig bírta és nem is láttam.. csak kikapcsolt egyszer. és stb stb. aztán KO. Szóval kilötte a XFX 550 Pro-t meg a 7870-t.

    Most a Tirton radi megmaradt ,de a Block egy eisberg solo 3600 lett. 2 hónapja ott áll és oda van rakva ,egy papír és nincs rajta folt, de még nem láttam,hogy eresztene. Viszont nem tudom tesztelni mert a táp nem jó meg a VGA nincsen. Aztán Így nem tudom,hog yminden szar-e vagy nem. Viszont 480 megjelenés elött nem akarok vga-t venni. bár ezt amit ajánlottak itt Korszar 650-t megveszem most köv hónapban.

    Amúgy mondani is akartam ,hogyh avalaki akar vele szarakodni vagy bármi akkro van egy Triton Blockom müködő pumpával ,ha valaki akar vele szórakozni neki adom ingyen!!Ha valakia kar vele pöcsölni. Meg oda tudom adni a Gyári vantiket is ,ha kell valakinek.. hangosak ,de úg ytolják a levegőt mint az atom!!! Persze ingyen.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák