Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Cs1csó #17515 üzenetére

    Igen tudom, de az utorrent és a bittorrent új verzió meg csak úgy megettek 8 GB memóriát, más kliens meg nem tudom, hogy kompatibilis-e ezzel a kettővel, legalább is úgy, hogy a beállításokat és a futtatott torrenteket be tudjam importálni, a qbittorrent-ről pedig már sok jót hallottam, de pont ezek miatt nem próbáltam még ki.
    Őszintén? Úgy kb. 200 körül most, de általában nem hagyok benne ennyi torrentet, csak ugye ott a seed kötelezettség, meg hogy ne mondják hogy paraszt vagyok, ezért amíg van hely, addig a kliensben hagyom őket, bár 3 Mbit/s-es nettel nem sokra megyek felfele, de a szándék a lényeg.
    Méretekről annyit, hogy vegyesen van, vannak 1-10 MB közötti torrentek is (ebook), van pár iso is, amik 2-10 GB közöttiek (prog/game), illetve pár sd és hd film, a hd filmek olyan 5-25 GB közöttiek, de azokból nincs túl sok, max 40-50 db.
    Bár azt nem tudom, hogy a sok torrent okozza ezt a jelenséget, vagy nem, de mikor csak olyan max 50 torrent volt a kliensben, akkor is problémás volt a HDD és a memória kezelés, legalább is Win8.1-nél, talán Windows 7-nél nem voltak ilyen problémák.
    Egyébként írták páran, hogy a 2.2.1-es klienst használnak 500-as, illetve 1000-es DIGI nethez is Windows 8.1, illetve 10 mellett és nincs semmi problémájuk több torrentnél se, bár azt nem írták, hogy pontosan mennyinél.

Új hozzászólás Aktív témák