Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz madgie #31171 üzenetére

    Nemtudom én is elég sok csomagot kapok / küldök a postával is.. MPL csomag szintileg, vagy levél / csomagautomatailag is... kínából tonna számra kapom a szemetet (ahogy ismerőseim mondanák! :D), volt amikor postás zsákkal hoztam el a helyi postáról a pakkomat mert olyan sok jött! :D

    A feladásaim is ami 1munkanapos garantáltként adok fel, azért az esetek 90%-ában tartják... ha meg nem... van rá feladási díj 2x kártérítés igénylés a késés miatt pl.

    Én az a hülye lehetek, aki igénybe veszi a szolgáltatásukat elég durván... értsd évi több száz csomagszámilag ki-bejövőként és viszonylag elégedett vagyok velük... pláne ismerve a "munkaviszonyokat", stb. És megértem hogy ott is emberek dolgoznak és nem az én seggem van kinyalva csak, mert egy adott kocsis / biciklis postás több száz másik csomagokt visz ki adott műszakban! Ha kicsit "összehaverkodsz" és emberként kezeled te is a saját helyi postásodat, akkor sztem nem lesz gondod... de ha folyton csak leköcsögözöd meg hogy ilyen szar melós, stb. akkor ne is csodálkozz!

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák