Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    Az Euronics szépen bemutatkozott taplóságból vagy amatőrségből. (Nem tudom, melyik jelzőt választanák szívesebben)

    5. gen Apple Watch-t vettem volna és náluk volt BF akcióban. DE nem online, csak boltban, a honlapjuk szerint. A készletinformációjuk szerint van elég sok boltjukban, így kinéztem a legközelebbit. Lefoglalni nem lehet, nincs olyan opció ennél. (az is 130km oda-vissza) Mondom azért ne menjek feleslegesen, felhívom őket. Kiderül, hogy az Euronics titokként kezeli a boltjaik számát és egy központi számot adnak meg...amit persze feleslegesen hívok, mert csak automata veszi fel...meg hogy majd kapcsol... pár nap múlva.

    Ok, megkockáztatom a Nyíregyházi boltot, mert a készletinfó nem csak azt jelzi, hogy van ott, de van olyan bolt ahol még azt is jelzi, hogy már csak utolsó bemutatódarab van.

    Odaérek, nincs a polcon, de még az árcédula sem, hogy volt ott valaha olyan. Más tipus, más színben van persze, csak drágábban. Kérdem az egyik eladót. Megnézi a raktárban, majd mutatja is a telefonján az óra oldalát a megfelelő árral, hogy arra gondoltam-e. Mondom igen. Hát nincs egy darab sem. Mutatom neki a saját telefonján, hogy még most is úgy jelzi az Euronics honlapja, hogy van náluk készleten. Erre azt mondta, hogy az talán a reggeli 4 órás állapot, mert nap közben nem követik a készlet változását...

    Még kerített egy közvetlen számot a miskolci bolthoz, mert oda is azt hozta a honlapjuk, hogy van, de azt négy hívás próbálkozás után feladtam. Nem volt értelme elmenni oda is, hogy úgy nézzenek rá, mint borjú az új kapura.

    Egyébként a honlapjuk szerint most is van mindenhol ilyen: [link]

    Én arra tippelek, hogy kamu akció volt, nem létező készlettel, csalinak betéve. Azt nem hiszem, hogy egy ekkora bolt olyan béna webáruházat üzemeltetne, amin nincs folyamatos készletkövetés. Erre utal az is, hogy "csak a boltban" és nem lehet lefoglalni sem. Mi az oka annak, hogy online nem érhető el náluk, míg a többi nem akciós Apple Watch igen? Gondolom az, hogy kamu áras nem létező órát nem tudnak kiszállítani.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák