Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz föccer #128056 üzenetére

    Ultimate király válasz, köszönöm! :D
    Megmutattam a feleségemnek is, és szerinte is pontosan látod a helyzetet, mondjuk 4 (oh my..) gyerek után talán nem lepődöm meg.

    Nekünk nem volt időnk rákészülni semmilyen szempontból, a 9 hónapot kivéve, de az elment a pánikkal. :))

    Sok mindent írtál amire ráéreztünk már magunktól is, sőt, csak én hajlamos vagyok borúsabban látni mindent, mint amilyen, persze alapvetően ez egy szép dolog és elég sokat ad vissza már most, ahogy a pici felismer és mosolyog, nevet, megfogja az ujjam, pedig még csak 3.5 hónapja hagyta az el az anyját.

    Mindenki ezt mondja amúgy, hogy az első évek szopása a legkeményebb, én azért jobban tartok a későbbiektől, amikor már valóban a nevelés lesz középpontban, hogy ne féltsük túl, de ne is maradjon magára, kialakuljon a kritikus gondolkodása mindennel kapcsolatban, de ne legyen olyan zárkózott mint pl én voltam gyerekként, ilyesmi. Mondjuk az asszonnyal kiegészítjük egymást ebben is, úgyhogy remélhetőleg nem lesz gond.
    Plusz, van nekem egy unokahúgom is, akivel nagyon sokat voltam és marhultam 0-10 éves koráig, csak nem jegyzeteltem, mert nem gondoltam, hogy egyszer nekem is lesz ilyesmi projektem. :B

Új hozzászólás Aktív témák