Új hozzászólás Aktív témák

  • chuckleet

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olyan kérdésem lenne, hogy Dell N5010-höz a synaptics touchpad driveren kívül lehet-e valami mást leszedni? Nem olyan rég még Asusom volt, csak gyári hibásan adták el, így vehettem helyette ezt, és azt kell mondjam, hogy az Asus (sajnos) szoftveresen sokkal jobban ki volt találva, mint a Dell. (Nemcsak a touchpad driverre gondolok.)

    Visszatérve a touchpadre: Két dolgot hiányolok belőle nagyon: Az egyik, hogy az Asuson, ha két ujjal kattintottam egy linkre, vagy egy ikonra a könyvjelző eszköztáron, akkor automatikusan új tab-on nyitotta meg, ez szerintem nagyon kényelmes funkció, tekintve, hogy nem kellett állandóan a controlhoz nyúlkálnom. A másik: Annál, a 3 ujjas kattintásra be lehetett állítani a jobb egérgombot, míg ezen ugyan szintén van 3 gombos kattintás, de csak program indítást lehet beállítani hozzá. (Az Asusnak talán Elantech szoftvere volt, de nem vagyok benne teljesen biztos.)

    Már sokat böngésztem a netet ezzel kapcsolatban, de megoldást nem találtam. Hálás lennék ha valaki tudna segíteni, hogy lehetne ezeket a funkciókat Dellre elővarázsolni!

    Előre is köszi,
    Chuck

Új hozzászólás Aktív témák