Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz premete #35369 üzenetére

    Na persze...a google kereső mást mutat. :S Tudomásom szerint tök mindegy milyen gép, ha rumlis Centrino van benne. (ha elírtam valamit sorry, de hulla fáradt vagyok) első találatokból másoltam ki.
    Also dropping internet connection Centrino 6205
    "Like others posting on here I am also experiencing intermittent dropping of internet connection with Intel Centrino Advance N 6205 in Dell Latitude E6420 running Windows 7 Professional x64."

    "Ditto... The only thing that is working right now is the workaround to disable 802.11n. Tried several other fixes including updating to latest driver (15.3), changing security settings on my AP, etc, etc.
    This in on a Dell E6530,"

    "I had the same problem. I received a new laptop Dell E6330 with Windows 7 Enterprise 64 bit."

    Latitude E6420 WiFi connectivity with Intel Centrino Advanced-N 6205

    "My WiFi is intermittently dropping connection whilst other devices are maintaining the connection. Resetting the Intel ProSet utility solves the problem. I am running the latest drivers from Intel on my Latitude E6420 on Windows 7 x64."

    "Tech Greek,
    17 April 2013 - 01:07
    I bought one from a new pull that was broken down for my Dell Latitude E5430, little did I know that it was the start of major head banging. I eventually gave up trying to diagnose the card and reverted back to the crappy two antenna OEM card.Extremely irritated, and it wasn't seating issue. The packets would send out fine and then just drop, for no reason what so ever. I found that leaving the middle antenna unplugged would delay this random drop, but not stop it."

    Kicsit zavaró már ez a tesco-zás, nem kéne a 80ezeres gépeket a 200ezres új szériás Inspironokhoz hasonlítani, ha pedig egy szinten van, az csakis a Dell szégyene. Nem a pénzről van szó, mert vehettem volna 400ezrest is, de nekem nem ér annyit, hogy csak netezzek. Ki a fene gondolta, hogy még ilyen alap dologra is alkalmatlanok ezek a gépek? Szégyen, hogy egy gyártó kiad ilyet a kezéből, de a nevét azért adja hozzá.
    Épp most ment el a net ezen a szaron, amúgy érdekes jelenség, mert ilyenkor csak a böngészőkben lesz nagyon lassú a net, de pl utorrent max sebességen megy akkor is. (természetesen nem fut utorrent böngészés közben, csak teszt miatt nézem) Ugyanazokkal a Linux letöltésekkel próbáltam stb.(kb 100000x) Néztem tűzfalat ki-be kapcsoltam, másik gépeimen mindig jó a Wifi. 3féle Router volt már, minden beállítást átzongoráztam.
    Jah és a billentyűzetet is megint a helyére kellet pattintatni, mert kijön a helyéről pár kinyitás után. Valóban ez a széria kínai minőség lett, de hát nem tudtam, a tesztek szerint jó gép és a Dell név gondoltam jelent valamit, már tudom semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák