Új hozzászólás Aktív témák

  • sirszevenap

    addikt

    válasz dobragab #39717 üzenetére

    Szerintem összességében ugyan ott lennél teljesítményben. Kicsit szívnál a Dell drivereivel de hamar belejönnél + kiforró félben vannak már a driverek, remélhetőleg sok probléma nem lesz már velük.

    Én azt mondom, hogy dönts a szerint, hogy melyik tetszik jobban. A 750m nem egy rossz kártya ahogyan a 8870m sem. A processzorokkal lesz probléma mert ahogyan én is, mások is bedőltek a névnek, hogy i5/i7. Tisztában voltam vele, hogy két magos... oké. De Mindenhol az volt írva, hogy 2,7 GHz-n fut két mag esetében turbóval. Jó de mikor?!?!?!?!?! Akkor amikor nem is kell a kraft ( asztal, böngészés, film ) mikor kéne, tehát játszom vele akkor visszaveszi 1,8-ra. Érdekes ez sehol nem volt írva. Fél évembe telt mire rájöttem erre aztán csodálkoztam h valami nem stimmel a játékoknál. Sajna harmat gyengék ezek a processzorok.
    ( Még "húzva" sem érem el azt a frány 2,7 Ghz-t, csak 2,4-et )

    Tehát tényleg nincs érdembeli különbség a két gép között. Nvidiának jobb a supportja driver téren meg jobban együttműködik az intel processzorral a Dell-re meg több a gari meg nagyobb a kijelzője. Mérlegelj és dönts.

    Bankkártyával? Hát persze!

Új hozzászólás Aktív témák