Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Daelion #112326 üzenetére

    Elnézést a sok OFFért, ugorja akit nem érdekel.
    A Van Helsingek topikjai sok éve kihaltak. Az egyikben volt egy hsz. idén, 4 év után. :)

    Az a benyomásom a 3-ik rész közben, mögöttem az előző 2 résszel, illetve a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrral is játszottam: a NeoCore Games csapata tehetséges.
    Vannak jó ötleteik, ezeket a játékokat végül mind kihozták multiplatformként is, munka is van bennük. Nagyon örülök a magyar feliratnak mindegyik esetben, de ettől nem értékelem magamban magasabbra a játékot.
    De.
    Nem tudom, mi az oka, de valami mindig félremegy.
    Nem érzem katasztrófának, mint a Pagan Onlinet (ezzel nem játszottam, de informálódtam, kivették a multit akkora bukó volt és új név alatt kiadták megint) Warhammer: Chaosbanet, vagy a Vikings - Wolves of Midgardot, ami olyan sok javítást kapott, hogy kb. másfél évvel a megjelenés után 2.0-ás patchet kapott, ami ennyire szegényes. Tudomásom szerint a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr kapott még annyi hibajavítást és átdolgozást, hogy 2.0 legyen. Na jó, persze a Diablo III is. :) A Martyr 2.0-ban igen sok munka fekszik, én már ezzel a verzióval játszottam. A D3-mal is ez a helyzet. :)

    Szerintem a Van Helsing 3-ik részének a hibajavítását nem fejezték be anno.
    Ha már megvan, szerintem ugorj neki a változatosság kedvéért.

    Szándékosan a megjelenés sorrendjében kezdtem el, kihagyom a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutot. Tudod, hogy ha megvan a 3 rész, akkor meglehet igényelni? Nagyon rendes a fejlesztőktől.

Új hozzászólás Aktív témák