Új hozzászólás Aktív témák

  • quex

    tag

    Így gondolom én:

    Nem vágja le önszántából a blizzard az aranytojást tojó tyúkot. Az ah-t azért zárja be, mert jobb üzletet remél.
    Szerintem a játékosok jelentős része elhagyta a játékot. A régiek közül aki akart, az már fizetett, aki nem, azok jelentős része már nem is fog valós pénzt költeni ah-ra. Újak meg nem nagyon vannak. Bedöglött. Végérvényesen. Más stratégia kell. A kiegészítőt kell eladni.

    Na de a kiegészítőt jó lenne minél szélesebb körben eladni. A régiek megveszik, ha csak nem csesznek el valamit nagyon. De mi van azokkal, akik elhagyták a játékot? Velük is meg kellene vetetni. Na de kinek van kedve a 0-ról, nagy hátránnyal (0 gold-dal, mások meg multimilliárdosak) elkezdeni a játékot? Hát nem vonzó tuti vesztesnek lenni. Kellenek az újak, kellenek a régiek is. A régiek nem akarnak lemondani az elért eredményükről, az újak nem akarnak hátránnyal kezdeni, ha külön választják őket, akkor mindenki elégedetlen lesz. Tehát kell a közös játszótér, ez lesz a ladder, ott mindenki "új lenne". A régiek is megtartanák a karakterüket elszeparálva, így az újaknak is esélyük lenne. Na de sokan nem adnának pénzt rövid használhatóságú item-ekre, sokan nem játszanának, ha lenne lehetőség ah-zni ebben is, sokan nem játszanának nem átmenthető item-ek miatt. Na ehhez fel kell javítani a drop-ot, az item-eknek meg átmenthetőeknek kell lenniük a régi játszótérre. Ha átmenthető, akkor az ah a régiben is meg kell szünjön, mert a ladder-ből áramlik befele a cucc.

    Így nem kell új tartalom, mégis sokan fognak játszani ismét, mert lesz verseny, tovább fejlődik a régi karakter is, ezért ismét sokan megveszik a kiegészítőt.

    Szerintem így gondolkodtak. Ha így lesz, akkor csak azok fognak vele szívni, akik top item-ekben halmozzák a vagyonukat és nem adják el időben. A saját cucc továbbra is kelleni fog. Aki gold-ban tartja, majd hülyére craft-olhatja magát és überkirály lesz.

    Na, kíváncsi vagyok, mekkorát tévedek. :)

    I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

Új hozzászólás Aktív témák