Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz czpitti #73392 üzenetére

    Hey Pitti,
    koszi, megnezem a lgt agat is - az a baj hogy ahhoz ido kell, mint latod a songoku amu fire lett, onnan indult kb az egesz build, meg a Cinderbol.. Lgt-hez kevesebb cuccom van.
    A spirit regen megintcsak olyan amirol kulso szemlelo azt hihetne hogy en arra epitek, pedig nem, csak siman igy estek cuccok es bent maradt par olyan sor.. napnal vilagosabb hogy regennel nem lehet orokharangozni az oda keves.

    A cost reduction azert lett igy beallitva mert pont 1 spiritert tudom spammelni az SW-t de siman lehet hogy ez nem er annyit mintha telepakolnam magam RCR-el, meg fogom tenni. A harangos sapi nekem bejott, jol mukodik a range monk partiban.

    Igazabol nekem is 2x 70-es monkom van, valszeg ezt a csajt mar "igy hagyom" fire agon mer partiban jo moka es fogom a faszi monkot (jelenleg support buildben inaktiv.. :) ) es ot fogom felcuccolni lgt-re es beallitani szolo GR-re.. - ja az encsilanynal volt azur kard csak atraktam mashoz, az tok jogos pont hogy a csaj nem volt felszerelve megfelelo supportra.. csak tudod azt gondoltam hogy leccgo felkialtassal helybol legalabb egy GR40-41-et fogok tudni menni, de olyan mocsok eliteket adott be hogy elment a kedvem. Nem a leaderboardra hajtok, uh hamar feladtam igy elsore..

    Koszi a tippeket, megfontolas targyava teszem! :R

    ui.: Mi az a pacsi..? (Epifani..? :F )

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák