Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Dyingsoul #98749 üzenetére

    Annak ellenére, hogy már csalódtam a Diablo 3-ban egy elég intenzív napi játszós többéves időintervallum után (le se merem írni mennyit öltem bele :) ), nem vagyok sem Diablo, sem Blizzard ellenes. Ha az lennék, akkor 1 sort sem írtam volna ide. Nem nézegetném a mai napig is a diablofanst hírekért, és ezt a topikot, a te Diablo 3-as oldalad, stb. Nem pazarolnám az időm és energiám olyan dologra, amit nem szeretek, nem érdekel.
    Megértem, hogy sok ember jóval lelkesebb nálam, az tök jó, hogy érzik még azt, amit én jelenleg nem.

    Ránézek a Friend listemre, és olyan emberek, akikkel az elmúlt 1,5-2 évben napi szinten játszottam valamikor hónapokig, azok vagy szezon legelején aktívak pár hétig, vagy már akkor sem. Bízom benne, lesz a Nekronak egy tartósabb "visszarántó" hatása.

    Nem vagyok Rhykker ellenes. Ahogy egy korábbi hsz-emben írtam, megértem, hogy neki nyilván pénze van a videóból, tartalmat kell gyártania.
    De az én szememben ez így beszéd a semmiről 15 percben, és láthatod nem 1-2 esetben. Csak emlékeztem, hogy legalább 5-6 alkalommal regélt már ugyanazokról a témákról. Most hogy rákerestem, akkor láttam, hogy jóval többször.
    Diablo 3-as videókat nézegettem régebben, amikor buildekről szóltak. Tőle is, másoktól is. Vagy most a Nekroról. Az ilyen híreseket (amiket felsoroltam), csak bele-bele tekerve.

Új hozzászólás Aktív témák