Új hozzászólás Aktív témák

  • Pille69

    tag

    válasz rocket #14573 üzenetére

    Tökéletesen igazad van. Az is egyfajta megoldás lenne, ha ezeket a csatornákat egy külön csomagban elő lehetne fizetni. Mondjuk engem az MTV nem érdekel, a Viva szintén nem. A Comedy Central-t korábban nézte a fiam, most megnéztem a port.hu-n a mai műsorkínálatot. Hát :F öt db Igen, Drágám!, majd öt Életem értelmei, majd ugyan ennyi Halló, halló! majd öt Jim szerint a világ.
    Én személy szerint inkább avi-ban letöltöm, majd megnézem reklám nélkül olyan ütemben, olyan időpontban amikor nekem jó különdíj nélkül.
    Az ismeretterjesztő műsorokkal kapcsolatban meg vannak fenntartásaim. A képek lehetnek szépek, de mivel mezőgazdasági mérnök vagyok kiver a víz, ha pl. azt hallom, hogy megellett a kutya, vagy a disznó. (Ez olyannyira helyes, mintha valaki azt mondaná, hogy ráhegesztettem egy rézvezetéket egy diódára.) Ilyen áltudományos műsorokkal (mondhatnám csatornákkal :K ) lehet a egy országot butaságokra tanítani. Nem kellene hozzá sok, csak szakemberrel fordíttatni, vagy egy hozzáértő lektorált megfizetni.

Új hozzászólás Aktív témák