Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz dchard #23512 üzenetére

    Ezt a marketingesek szeretik hangoztatni, a valóság viszont az, hogy nagyon is a műszaki realitás az, ami behatárolja hogy mit csinálhat üzletileg és mit nem.
    Kitalálhat a műszaki oldal bármit, ha a marketinges nem talál rá piacot és nem tudja eladni, akkor annyi. És persze ez fordítva is gaz.
    Egy döntetlenben kiegyezhetünk? ;) (Nem vagyok marketinges.)

    Ugye az világos, hogy csődbe nem azért mennek cégek, mert az perspektíva ...
    Csak az alaptevékenység veszélyeztetéséről írtam, csődről nem. Egyébként nem félek a DIGI mobil csődjétől, finanszírozási nehézség esetén sem. A mobil a DIGI integráns része, egy cég. A mobilrészre nem lenne vevő, de az egész DIGI-re bármikor lenne jelentkező, akár több is. Ha más nem, az állam. Akarom mondani az Antenna Hungária. :K

    Ha abból indulunk ki, hogy alacsony freki (=beltér) nélkül csak második kártyaként képzelhető el, akkor egy ésszerűen korlátos "korlátlan" csomag mint második kártya még lehet reális. Sebességben kell húzni egy féket, és persze az elbaltázott 2G kapacitást is beletolni.
    Szerintem pont ennek a modellnek nem lenne reális piaca. Főleg nem egy önfenntartást finanszírozó előfizetési díjjal. Valamint ezt biztos megfojtanák a konkurensek.

    Tehát ha fontos terület a hanghívás, annál inkább 4G only-t kéne tolni VoLTE-val. Romániában is évekig ...
    Itt műszaki oldalról teljesen meggyőztél.
    Ennél az aggályom csak az, hogy mint írtam, a célközönség a kisfogyasztó. Nem fogja a készülékcserét előrehozni a DIGI kedvéért. Így viszont a fizető előfizetői szám nem növekszik majd kellő mértékben. Én sem cserélném le a Sony XZ2-met, amit még 2-3 évig használni szeretnék. Pedig ráadásul hardveresen tudja a VoLTE-t és a VoWIFI-t is, csak szoftveresen nincs konfigurálva és engedélyezve. :O
    Kérdés, a lassú készülékváltási időt tudja finanszírozni a DIGI.

    A tiéd meg az, hogy "2G-re kellene átállítani a meglevő teljes frekit". Szavaztassuk meg?
    Felesleges megszavaztatni, tudom, hogy te győznél. :K
    Viszont nem az az érdekes, hogy itt a fórumon milyen végeredméyn születne, hanem a piac mit igazolna vissza. A topiclakók nem tekinthetők reprezentatív mintának.

    Mindegy. Én csak morfondíroztam. Majd kiderül, mi lesz a végén ...
    Viszont tőled mindig tanulok valamit, és ez is valami. :R

Új hozzászólás Aktív témák