Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    Elöljáróban: megtartani köcsögség.

    A rendőrség lenne a kézenfekvő, hiszen este is van ügyelet, de sajnos előfordul, hogy a jó szándék elnyeri méltó büntetését.
    - Rossz esetben órák mehetnek el, mire szóba állnak veled
    - Ezt is tovább lehet fokozni, ha még egy írás-tudót is kell keresni
    - Nem mindig jössz jó időben és ezt esetleg szóvá is teszik hogy érezd jól magad Te is és/vagy átveszik a cumót, felveszik az adataidat, és kapsz új időpontot jegyzőkönyvezni
    - X hét/hónap múlva kaphatsz egy idézést, ha valami eljárás is indult közben...

    Szóval, van aki - még ha becsületes is - inkább eltekintene a felesleges kockázatoktól. Sajnos a fentiek nem légből kapott kifogások, hanem személyes tapasztalaton alapulnak.
    Pár éve, ha találok valamit (néha előfordul) , inkább bedobom a Yard udvarára, mint hogy bemenjek beszélgetni. Mondjuk egy irattárcánál ez működik, egy drónnal / telefonnal nehezebb ezt kivitelezni.

    Ilyenkor jön jól egy PH porta, vagy a területileg illetékes kocsma könyvtár, ahol úgy tudod ott hagyni, hogy ne kelljen regisztrálnod.

    Egyébként meg az alkoholos filc / metallic marker + telefonszám kombónál valószínűleg nincs jobb védelem a tulaj számára. Azzal még a lecsúszott alkoholista is tud kezdeni valamit. És talán meglepő - de jó eséllyel fel is hív!

    [ Szerkesztve ]

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák