Új hozzászólás Aktív témák

  • Watt25

    veterán

    válasz _X10Dead_ #15415 üzenetére

    Nyúzd, amíg nem válik rakoncátlanná, aztán cserélj motort (elvileg mind a négyet egyszerre).
    Én pont most tapasztaltam ezt meg. De konkrét esetet nem nagyon láttam leírva, ezért én most megteszem, hogy látható legyen, hogy valóban felesleges reménykedni benne, hogy ha egy motor tökre megy, akkor elég azt az egyet cserélni.
    X5C-ben bal hátsó motor kezdte azt, hogy néha nem indult el, csak rásegítéssel. Aztán kb. 4 aksi alatt hirtelen el is gyengült: érződött, hogy a többi motor teljesítményét fokozatosan veszi vissza azért, mert a bal hátsó nem tudja tartani a magasságot, de ugye a vízszintest meg próbálja tartani. Tehát ha fel is szállt, tulajdonképpen nem tudott a levegőben maradni.
    Kicseréltem azt az egy motort (hiszen én előrelátó voltam és előre rendeltem készletet, ami pont aznap érkezett meg, amikor elkezdett vacakolni), de persze így sem lett jó: így a bal hátulja akart folyton jobban emelkedni, mint az összes többi része... Kicseréltem a maradék 3-at is és most megint szépen repül.
    Persze veszteni való nincs, meg lehet próbálni csak az egyiket cserélni, csak egy picit idegesítő a pontosan 30db csavar, amit ki kell újra csavarni, ha nem jön be...
    Sóher kérdés: ha megint elkezd egy motor vacakolni, van esély rá, hogy ha visszarakok az előző garnitúrából egy még működőt, akkor használható lesz? :) (Mert, hogy kb. egyformán elhasználódott motorok lesznek addigra.)

    [ Szerkesztve ]

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák