Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    Nah, ma repültem először a Nighthawkkal nem Angle mode-ban, erre csak egyetlen szó van:
    - OH MÁJ GÁD, hát ez mennyire jó és MENNYIRE NEHÉZ, pedig középpontra stabilizál vissza a gép, pff csináltam bukfenceket, de az alapbeállítás gyilkosan nagy köröket csinál, el sem mertem engedni 10 méter alatt, szóval itten komoly PID tuningolást kell végrehajtani. 4x hoztam vissza a repceföld közepéről, a váznak SEMMI BAJA, pedig úgy oda ba**tam, hogy csak nyekkent, az egyik lábacskája viszont elgörbült, azt kézzel visszanyomtam, de kell neki egy új láb. Ez a váz mit kibír, ez valami félelmetes.

    Az 5045-össel egy kicsit jobban ugrik, mint az 5040-essel és jobban is néz ki:D, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nincs 50 fokos dőléskorlát és most döbbentem rá, hogy mennyire nem mindegy hogy van stabilizáció, félig van, vagy egyáltalán nincs, mert ilyenkor az agyadnak tényleg 2 kar adatait kell feldolgoznia és itt már nem lehet azzal játszani, hogy "para van, majd elveszem a gázt" mert ha elveszed, akkor is 80 fokban áll a földbe, csak 1 mp-vel később. Szóval hirtelen nem csak az irányra, hanem az erőre és a dőlésszögre is figyelni kell, miközben azt sem árt tudni, merre is áll a gép. Ez a négy dolog meg egy picit több mibt a STABILIZED mode kettője.

    Pl. többször volt olyan, hogy ráparáztam, hogy de lassan csinálja a filpet, inkább még sem, DE ILYET NE TEGYETEK, végig kell vinni, mert amikor fejjel lefele vagy, akkor nem fog visszaállni, szóval ha már fordulsz, vidd tovább, különben placcs a vége, na nekem ebből volt 3:DDD Egyszer meg elrontottam az orientációt és jobbra húztam bal helyett, le is hentelte a növényeket a földön:D

    Istenem, ez után minek venni kamera platformot, de tényleg:DDD

    Terézatya: te már teljesen ACRO-ban repülsz?

    [ Szerkesztve ]

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák