Új hozzászólás Aktív témák

  • elszabi

    tag

    válasz SkyS1gn #20705 üzenetére

    Rálátás volt végig? Nem volt soha takarásban a vége felé? Bár ehhez már távcső kéne második személy által. :) Valami dombról kéne max távolsággal próbálkozni. Azt olvasom mindenfelé, hogy sose veszítsük szem elől a gépet. Hát tegye fel a kezét, aki akárcsak pár száz méter távolságra még látja.

    Én ma a Közvágóhídnál voltam megint. Először még csak érdeklődők voltak a nem túl bizalomgerjesztő típusból, de őket elhesegettem azzal a dumával, hogy lemerült az aksi. Aztán jött egy srác és egy lány, akik szintén reptettek - egy saját építésű, ill. javítású racert, több-kevesebb sikerrel, mivel volt némi gondjuk az antennával, így az FPV elmaradt. De azért láthatóan élvezték a dolgot. Csak aksikkal nem voltak jól ellátva, így hamar abbahagyták. Szoktak jönni máskor is állítólag, így szerintem még találkozom velük.

    A gépet aztán egy időre le is kellett tennünk mindkettőnknek, mivel egy kisgép a környéken cirkált! Ráadásul elég alacsonyan. Nem volt időm megnézni, ki és mi lehetett. Van a flightradar24-en visszapillantás a mai napra?

    Csináltam videót is, ami egész hangulatos lett szerintem, de már a múltkoriak után nem merem megosztani. :) Közben ismerkedem a Premiere-rel is. Gyerekkorom óta nem használtam, elég sokat változott azóta.

    Max távolság amúgy 850 méter volt és akkor mér nem dobta a jelet. De nem volt már arra téma, így visszafele jöttem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák