Új hozzászólás Aktív témák

  • faresz5

    senior tag

    válasz Jackal2 #25359 üzenetére

    Olvastam a töltőkről a cikked, egy kis hozzáfűzni valóm,ha nem haragszol. Nincsen sok pénzem, de én pl a tápegységeken, legyen az számítógép, vagy bármilyen töltő, soha nem spóroltam.
    Pl egy számítógépnél, ha a tápegység tönkre megy, jó esetben csak a hdd,ram rossz esetben az alaplap, proci és minden más is a kukában végzi.
    Ha a modellezést nézzük, mi van ha gondol egyet a töltő, és kicsit nem a megfelelő módon működik, és az aksi ezt azzal tolerálja, hogy kicsit kigyullad? (vagy hamarabb tönkre megy, mint ha egy normális eredeti töltővel töltenéd? sok aksinál ez elég tetemes költség lehet.)Szerencsés esetben csak a rákötött aksi, aksik, töltő károsodik, szerencsétlen esetben azonban a ház is leéghet. Persze lehet óvatosnak lenni, meg óvintézkedéseket tenni, de a lehetőség akkor is ott van.
    Én inkább hosszú távra tervezve, megvettem a Skyrc Imax B6AC -t(44 dollárért, kb 13k-ért.).(eredeti) tapasztalatok: hangja nincsen, nem melegszik egyáltalán, az aksi is alig melegszik fel a töltés végére.

Új hozzászólás Aktív témák